Ruosniemi Town Hill Center

KANNATUSJÄSENYYS

Haluatko olla mukana tukemassa porilaista maastopyöräilyä?

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä kannatusjäseneksi tukemaan Ruosniemi Town Hill Centerin kehitys- ja rakennustöitä.

Kannatusjäsenmaksu on vähintään 25€ / kannatusjäsen, yrityksillä ja yhteisöillä vähintään 100€. Ylärajaa kannatusmaksulle ei ole asetettu. 

Kaikki kannatusjäsenmaksujen varat käytetään lyhentämättömänä Ruosniemi Town Hill Centerin kehitys -ja rakennuskuluihin. Alla olevasta taulukosta näet kannatusjäsenmaksujen tasot ja niihin liittyvät vastikkeet.

Kannatusjäsenmaksun voit suorittaa tilille:

FI13 5700 8120 6122 75

Saaja:

Porin Slalomseura Ry

Maksun viestikenttään:

Kannatusjäsenmaksu ja “oma nimesi”.

Maksun suoritettuasi ilmoitathan yhteystietosi sähköpostiin info@ruosniemibikepark.fi

Sähköpostissa tulisi mainita maksajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Mainitsethan sähköpostissa myös T-paitasi koon sekä T-paidan mallin tarpeen vaatiessa. Alla olevan linkin kautta pääset tarkastelemaan eri T-paita vaihtoehtoja. T-paidat ja tarrat noudetaan Ruosniemen laskettelukeskukselta. Päivälipun voit lunastaa nimeäsi vastaan kesän aikana Ruosniemi Town Hill Centeriltä.

Jokaisen kannatusjäsenen nimi kaiverretaan kannatusjäsenten kylttiin, joka on esillä Ruosniemi Town Hill Centerillä. Mikäli haluat tehdä lahjoituksen täysin vastikkeetta tai et halua nimeäsi kannatusjäsenten kylttiin, ilmoitathan tästä myös sähköpostitse. Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksu on vastikkeeton.

Kannatusjäsenmaksujen kerääjä ja kannatusjäsenrekisterin ylläpitäjä on Porin Slalomseura Ry:n alaisuudessa toimiva maastopyöräilyjaosto.