Ruosniemi Town Hill Center

TAPAHTUMAT

Kauden päätös 21.10.2023

Lauantaina 21.10. Town Hill Centerillä vietetään kauden 2023 päättäjäisiä. Luvassa erityispitkä ajopäivä ja "Night Ride" -ilta-ajelut valaistussa rinteessä.

Ohjelma:

Tervetuloa!

Kauden päätös 2023

Maanantaitalkoot

Town Hill Centerin Trail Crew kokoontuu kerran viikossa joka maanantai valmistelemaan tulevaa kautta 2024.

Keväällä ohjelmassa on Bike Parkin yleisiä kunnostustöitä, vanhojen ratojen uudistuksia ja parantelua sekä myös kokonaan linjauksien rakentamista. Loppukeväästä ja alkukesästä tekeminen painottuu rinteiden ratojen viimeistelytöihin. Seuraavan talkoopäivän ohjelma päivittyy tälle sivulle aina talkoita edeltävällä viikolla.

Viikkotalkoot on “Dig ‘n Ride” -tyyppinen tapahtuma, eli talkoiden jälkeen laitetaan hissit pyörimään ja ajetaan parkkia.

Tämä on avoin kutsu kaikille tulla osaksi tätä mahtavaa porukkaa! Talkoissa saat hyviä ajokavereita, pääset toteuttamaan itseäsi sekä vaikuttamaan ratojen rakentamiseen, sillä viimeiset rata-speksaukset tehdään usein vasta rakentamisvaiheessa paikanpäällä. 

Talkoisiin et tarvitse omia työkaluja tai aikasempaa kokemuksesta ratojen rakentamisesta. Town Hill Center tarjoaa virvokkeet talkoolaisille. Kaikki ovat tervetulleita iästä tai sukupuolesta riippumatta!

Tule rohkeasti mukaan rakentamaan parempaa Bike Parkkia!