Ruosniemi Town Hill Center

Toimintaa tukemassa

Cycli on pyöräilyn huolto- ja erikoisliike sekä verkkokauppa. Cycli Porin laajasta valikoimasta löydät laadukkaan pyörän, varusteet ja tarvikkeet – ajoitpa asfaltilla, soralla tai poluilla kesällä, talvella tai ympäri vuoden. Cycli Pori huoltaa kaikki pyörät merkistä riippumatta laadukkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Kaikki Cyclin myymälät kuuluvat Shimano Service Center -verkostoon.

Flatland Freeride

Tasainen maan alamäkiajoa ja reittien rakentamista Satakunnasta. Flatland Freeride vastaa reittien suunnittelusta ja rakentaa reittejä Ruosniemi Town Hill Centerillä yhdessä porilaisten maastopyöräilijöiden kanssa.

Maaurakointi Seppä Oy

Maaurakointi Seppä Oy on 2010 perustettu maanrakennusyritys, joka toimii Satakunnan alueella, palvellen niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä. Maaurakointi Seppä Oy hoitaa kaiken aina pohjarakennustöistä viemäröintiin ja pihakivetyksiin asti.

Luotettava ja ammattitaitoinen maanrakennuspalvelu Satakunnassa. KOTISIVUT

Ruosniemi Town Hill Center on saanut Rakkaudella Porilaisille -hyvinvointirahaa vuodelle 2021 ja 2022. Saadulla tuella katetaan osa Bike Parkin rakennus – ja ylläpitokustannuksista.

Klikkaa logoa saadaksesi lisää tietoa Porin kaupungin hyvinvointirahasta.

Nakkilan Pyörä ja Mopo Oy

Nakkilan Pyörä ja Mopo on suomalainen mopojen, mopoautojen, moottoripyörien ja mönkijöiden varaosiin erikoistunut verkkokauppa. Laadukkaat Acerbis suojavarusteet Bike Park käyttöön. 

Renta Pori

Paikallinen konevuokraamo. Rentan laajasta konevuokraamosta löydät kaikki tarvittavat työkalut ja työkoneet kaikenlaiseen rakentamiseen.

IV-Huolto Peltola Oy

Ilmanvaihdon puhdistus-, huolto-, säätö sekä asennustyöt Satakunnassa.